Makaleler » Blog » Hasır Dekorasyon

Hasır Dekorasyon

Hasır denildiğinde size öncelikle eski modası geçmiş malzemeleri hatırlatabilir.Fakat bu düşüncenin tam tersine Hasırdan üretilen malzemeler hem sağlığınız için hem de evinizin görüntü kalitesi açısından mükemmel bir tercih olarak revaçta olmaktadır, birçok dekorasyon tasarımına hemen uyum sağlar. Doğal tonlara sahip olması nedeniyle hemen hemen bütün mobilya çeşitleriyle bir arada kullanılabilir.Hasır denildiğinde size öncelikle eski modası geçmiş malzemeleri hatırlatabilir.Fakat bu düşüncenin tam tersine Hasırdan üretilen malzemeler hem sağlığınız için hem de evinizin görüntü kalitesi açısından mükemmel bir tercih olarak revaçta olmaktadır, birçok dekorasyon tasarımına hemen uyum sağlar. Doğal tonlara sahip olması nedeniyle hemen hemen bütün mobilya çeşitleriyle bir arada kullanılabilir.

Ayrıca doğal bir malzeme olduğu için evinize egzotik bir hava katar. Uzun ömürlü bir malzeme olan hasır, son zamanlarda farklı biçimlerde karşımıza çıkıyor.Bu malzeme ile evinizi nasıl dekore edebileceğinize dair ipuçlarından biraz bahsedelim.

Hasır, birçok dekorasyon aksiyonlarına kolaylıkla uyum sağlar. Vintage, İskandinav, nostaljik, retro ve endüstriyel tarzda dekoru yapılan evlerde gönül rahatlığıyla tercih edilir.

Mobilyalarınızın yapısı bu konuda çok önemlidir; bu malzemeden üretilmiş ürünler odanızın estetik yapısını tamamen etkileyecektir. Otantik bir görünüm ve modern ile eskinin birleştiği bir dizayn ortaya çıkacaktır. 

Hasır mobilyalar, evin salon ve mutfak başta olmak üzere hemen hemen her odasında kullanılabilir. Kullanacağınız malzemenin şekli ve rengi sizin seçimlerinize bağlıdır.Evinizin tarzına uygun olarak farklı renkleri tercih edebilirsiniz. Bununla birlikte, en çok sevilen renkler ise bej,ceviz ve kestane tonlarıdır.

Natural tonların baskın olduğu evlerde, genel dekorasyonla kontrast oluşturmak için farklı bir tonda renklendirilmiş  koltuk ya da masa gibi mobilyaları dekorasyona eklemek harika bir detay olacaktır.

Bir diğer alternatif olarak ise, doğal renklerde kullanılan hasır koltuğa rengarenk minderler eklenebilir; böylece dikkat çekici bir dizayn elde etmiş olursunuz.Peki sizin tercihiniz hangisi ?

Yorumlar

Yorum / Soru ekleyebilmek için üye olmanız gerekmektedir.
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır